رامز جلال يعود بمفاجآت جديدة في برنامجه ‘رامز إيلون مصر’ خلال رمضان 2025

كتبت علياء محمد

رامز جلال يعود من جديد

كل سنة في رمضان، بيكون فيه برنامج مقالب جديد من تقديم الفنان رامز جلال، والناس كلها بتستنى بفارغ الصبر عشان تشوف المفاجآت والمواقف الكوميدية اللي بيقدمها. السنة دي، رامز جلال قرر إنه يقدم برنامج بعنوان “رامز إيلون مصر”، واللي هيعرض على قناة MBC مصر بعد الإفطار مباشرة.

فكرة البرنامج

البرنامج السنة دي مستوحى من شخصية إيلون ماسك، الملياردير المعروف، وده واضح من البوستر الرسمي للبرنامج اللي ظهر فيه رامز وهو راكب على صاروخ ومرتدي بدلة رائد فضاء. الفكرة بتعتمد على إدخال الضيوف في مواقف غير متوقعة، وبعدها يظهر رامز ليقوم بالمقلب.

الضيوف المنتظرين

من المعروف إن برنامج رامز جلال بيستضيف مجموعة من النجوم الكبار، والسنة دي مش هتكون استثناء. من بين الأسماء اللي تم تداولها كضيوف في البرنامج، فيفي عبده، محمد هنيدي، مي عمر، حسن الرداد، سمية الخشاب، ومصطفى شعبان. كل واحد من الضيوف هيكون له مقلب خاص، والناس متشوقة تعرف ردود أفعالهم.

الترويج للبرنامج

رامز جلال مش بس قاعد مستني رمضان، لكنه بيقوم بحملة ترويجية كبيرة للبرنامج. نشر مقاطع فيديو على حساباته على السوشيال ميديا، وظهر فيها وهو بيخاطب الجمهور بطريقة فكاهية، مما زاد من حماس الناس للبرنامج.

المنافسة في رمضان

السنة دي، المنافسة هتكون قوية بين رامز جلال ومحمد رمضان، اللي هيقدم برنامج بعنوان “مدفع رمضان” في نفس التوقيت. كل واحد منهم عنده قاعدة جماهيرية كبيرة، والناس متشوقة تعرف مين هيكون له النصيب الأكبر من المشاهدة.

يستخدم هذا الموقع ملفات تعريف الارتباط لتحسين تجربتك. سنفترض أنك موافق على ذلك ، ولكن يمكنك إلغاء الاشتراك إذا كنت ترغب في ذلك. قبول قراءة المزيد